Energie vergelijken = geld besparen

Met de energievergelijker kun je een goed beeld krijgen van je mogelijke besparing. Doe wel even de moeite om realistische gegevens in te voeren, want er zitten behoorlijk verschillen in vaste en variabele kosten tussen de leveranciers. De goedkoopste aanbieder kan dus per persoon verschillen. Je kunt simpelweg de gegevens van je laatste jaarnota gebruiken om een goede inschatting te krijgen.

Besparen werkt dubbel!

Wij zijn met 4 personen, maar ons verbruik is bijna gelijk aan een tweepersoons-huishouden. Je zou dus wel kunnen zeggen dat we zuiniger met energie omgaan dan de gemiddelde Nederlander. We zijn dan ook kritisch op ons energieverbruik en proberen verspilling te voorkomen.

Wij gebruiken daarom alleen nog maar LED lampen. Ok ok, op de halogeenspotjes in de afzuigkap na dan. Maar de rest hebben we allemaal vervangen door LED. Combineer zuinig zijn met energie en jaarlijks overstappen om maximaal te besparen op je rekening!

Groene energie

Wij kiezen altijd voor groene energie. Tegenwoordig is er altijd wel een leverancier die dit voor een goede prijs kan leveren en is het niet meer standaard duurder dan normale (vervuilende) energie.

Oh ja, als je via onderstaande vergelijker overstapt krijgen wij een kleine vergoeding. Die gebruiken wij om de kosten van de website te dekken.