Categorieën
Besparen

Wat kost een verhuisbedrijf?

Over minder dan twee maanden is het zover. Dan gaan wij verhuizen naar ons nieuwe huis! Daar hebben we natuurlijk ontzettend veel zin in, maar het betekent ook een hoop geregel. In dit artikel gaan we in op het verhuizen zelf. Gaan we dit zelf doen of besteden we het uit aan een verhuisbedrijf? Of een combinatie van beiden? We delen onze overwegingen en de keuzes die we gemaakt hebben.

Uiteraard vertellen we ook wat het ons gaat kosten. Dus ben je ook op zoek naar een verhuizer? Dan heb je hopelijk iets aan onze ervaringen.

Categorieën
Besparen

De 10 beste tips om te besparen op vaste lasten

Vaste lasten zijn kosten die iedere maand weer terugkomen. Denk aan de huur of je hypotheek, verzekeringen, energie en abonnementen. Zie jij ook iedere maand het grootste gedeelte van je salaris naar deze kosten verdwijnen? Vind je het zonde om teveel te betalen voor standaard dingen? Lees dan snel onze tips voor het besparen op je vaste lasten.

Categorieën
Besparen

Besparen op gas scheelt ons 300 euro per jaar

Kijk jij wel eens goed naar je energierekening? Wij sinds een paar jaar geleden wel. En wij schrokken de eerste keer wel een beetje! Ongeveer 70% van de verbruikskosten kwamen namelijk van het gasverbruik. Wij waren al vrij bewust bezig met ons stroomverbruik, maar de potentiële besparing in euro’s is voor gas veel groter. Tijd dus om serieus te kijken hoe we kunnen besparen op gas. Met de tips in dit artikel kun je heel eenvoudig gas besparen zonder veel moeite. En belangrijker nog, zonder in te leveren op comfort!

Categorieën
Besparen

Minimaal 25% besparen op boodschappen – 9 slimme bespaartips

Boodschappen kosten maandelijks verbazingwekkend veel geld. Gedurende de maand merk je het misschien niet zo, maar als je inzicht krijgt in je maandelijkse uitgaven zul je ervan schrikken. Wij dachten dat we veel geld kwijt waren aan vaste lasten als de hypotheek, verzekeringen en energie, maar de boodschappen hadden we nooit bedacht. Toen dat besef er was zijn we gaan zoeken naar besparingen. Met de 7 slimme tips hieronder zie je hoe wij makkelijk 25% besparen op onze boodschappen, zonder in te leveren op kwaliteit.